Huidige tentoonstelling

MIEKE COECKELBERGH

olieverfschilderijen

________________________________________


Tentoonstelling Februari

Na anderhalf jaar zijn de verbouwingswerken aan de expositieruimte van Kunstkring Gesigneerd voltooid. Het pand was voorheen gekend als ‘de jongensschool’ Baal, maar is sinds de voltooiing van de werken hernoemd tot “‘t Zand”. De kunstkring kan nu terug beginnen met exposities in een vernieuwde ruimte.

Mieke Coeckelbergh zal in februari 2020 een tentoonstelling verzorgen.  De juiste data zullen in de nabij toekomst worden bekend gemaakt.

------------------------------------------------------------------

Tentoonstelling Maart


Tom Liekens en het woshkoor maken samen een tentoonstelling


LUME, LUME


Van Zaterdag 7 maart tot en met 12 april 2020 gaat de tentoonstelling door in het

CC Zwanenberg. 


Mieke Coeckelbergh is één van de geselecteerde kunstenaars

voor deze tentoonstelling


13 februari 2020 geeft Tom Liekens een lezing


Kunstenaar Tom Liekens (°1977) groeide op in Heist-op-den-Berg. Hij bekleedt ondertussen een volstrekt eigen positie in het Belgische kunstlandschap. Zowel zijn onderwerpen als de manier waarop hij deze uitwerkt in monumentale schilderijen en collages maken hem tot één van de meest originele schilders van zijn generatie. Opvallend is zijn interesse in de natuur. Hij is gefascineerd door de weinig realistische wijze waarop fauna en flora worden voorgesteld op schilderijen, in sprookjes of in films. Ook de artificiële wereld van dierentuinen, natuurhistorische musea en tropische plantenkasten vormen een blijvende bron van inspiratie. Steeds weer is zijn werk overladen met kunst- en cultuurhistorische verwijzingen.  

 Purus vitae dolor ut eu - Urna pulvinar suspendisse